Verzekeringen

  1. Home
  2.  » Verzekeringen

Verzekeren

Aarsen Assurantiën – zekerheid voor u.

Aan schade denken doet u natuurlijk niet graag, maar het gevaar ligt altijd op de loer. Daarom is het verstandig reële risico’s af te dekken met de juiste verzekeringen. Schade voorkomen kunnen wij uiteraard niet, maar wij ondersteunen u graag bij het afsluiten van een verzekering die aansluit op uw wensen en behoeften. Ook nemen wij u graag werk uit handen bij eventuele schadebehandeling.

Aarsen Assurantiën kent het klappen van de zweep als het gaat om schades: groot of klein, bedrijfsmatig of particulier, rondom het huis of in het verkeer. Bovendien werken wij nauw samen met een groot aantal verzekeraars. Hierdoor kunnen wij perfect inschatten of de schade gedekt is en zorgen wij voor een vlotte afhandeling. En vanzelfsprekend kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht.

U kunt ook zelf verzekeringen berekenen en afsluiten via de onderstaande button kunt u zelf zaken berekenen en afsluiten. Natuurlijk kunt u na het maken van een berekening ons ook bellen of mailen, zodat wij het voor u in orde kunnen maken.

Vul hieronder de gegevens in voor de auto die verzekerd dient te worden.

 

Aarsen Assurantiën

Lagendijk 3 ( Unit A208 )
1541 KA Koog aan de Zaan

T: 075 – 670 60 64
info@aarsenassurantien.nl

Online verzekeren

Aarsen Assurantiën – zekerheid voor u.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
Wat is uw vraag