Voor uw gezin

Uw gezin optimaal beschermd In het dagelijks leven lopen u en uw gezin de nodige risico’s. Uw kind richt bijvoorbeeld per ongeluk schade aan bij de buren of uw partner raakt betrokken bij een verkeersongeluk. Met de juiste verzekeringen blijven de financiële gevolgen van zo’n vervelende gebeurtenis beperkt.

Gezinsongevallenverzekering Met een gezinsongevallenverzekering zijn uw kinderen, uw partner en uzelf tegen de financiële gevolgen van een ongeluk beschermd. 24 uur per dag, 7 dagen per week, in binnen- en buitenland. Na een ongeval keert deze verzekering een van tevoren afgesproken bedrag uit, ongeacht wie de schuldige partij is. Zo hoeft u geen lange rechtszaken af te wachten, maar beschikt u direct over een bedrag dat u naar eigen inzicht kunt besteden.


Aansprakelijkheidsverzekering Als u door uw schuld schade of letsel toebrengt aan anderen of aan goederen van een ander, moet u de schade vergoeden. Dit kan flink in de papieren lopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) dekt u zich in tegen vrijwel alle schade die u of een van uw gezinsleden aan anderen toebrengt.


Rechtsbijstandverzekering Ook al bent u een vredelievend persoon, een juridisch conflict kan ook ú overkomen. Stel u krijgt een geschil met uw buren over een te plaatsen schutting, een aanvaring met uw huisbaas over achterstallig onderhoud of een conflict met uw werkgever. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van deskundig juridisch advies en worden de kosten die u maakt om uw recht te behalen vergoed. Doorgaans heeft u de keuze uit verschillende modules, zoals wonen, inkomen en verkeer.


Uitvaartverzekering Uw uitvaart is niet iets waar u zich nu al mee bezig wilt houden. Toch is het raadzaam zo vroeg mogelijk stil te staan bij de financiële en organisatorische kant van uw laatste afscheid. Met een goede uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat u nu al uw zaakjes geregeld heeft. En voorkomt u dat uw nabestaande achteraf worden opgezadeld met vervelende verrassingen, zoals torenhoge kosten.