Algemeen Als uw huidige financiële zaken niet helder zijn of u wilt informatie inwinnen met betrekking tot een nieuw product(hypotheek/verzekering) twijfel dan niet en vraag het ons dan!! Klik hier om uw vraag te stellen. Wij geven u dan zo spoedig als mogelijk een antwoord.

Hoe hoog is de premie Voor velen is dit hét uitgangspunt. Bedenk dan wel: "Wat niet uit de lengte komt, moet wel uit de breedte komen". Vergelijk dus niet alleen de premies maar bekijk ook de polisvoorwaarden van de verzekering die u selecteerd goed. Als zowel de voorwaarden als de hoogte van de premie u aanstaat, kunt u de verzekering zo in orde maken. Als u wil dat dit soort dingen u bespaard blijven, kunnen wij dit ook voor u realiseren! Als ú maar duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn.

U kunt ook zelf verzekeringen berekenen en afsluiten Via de onderstaande button kunt u zelf zaken berekenen en afsluiten. Natuurlijk kunt u na het maken van een berekening ons ook bellen of mailen, zodat wij het voor u in orde kunnen maken.